EL CLÀSSIC
Esports 26/02/2013

Xabi Alonso i Arbeloa van intentar fer perdre els papers a Messi i Alves durant el partit d'anada

Segons un article de Diego Torres a 'El País', alguns jugadors no van voler fer cas de les ordres de Mourinho

Ara
1 min
Leo Messi supera Xabi Alonso

BarcelonaEl periodista Diego Torres afirma en un article publicat a 'El País' que durant el partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei entre el Barça i el Madrid, el tècnic José Mourinho va demanar als seus jugadors que fessin perdre els papers a Messi i Alves com fos.

Segons Torres, Mourinho "va ordenar als seus jugadors una missió especial: treure del partit Messi i Alves. Dels titulars, ni Carvalho, ni Khedira, ni Varane hi van accedir, i encara menys els atacants, Cristiano, Özil, Benzema i Callejón. Des de fa temps, a la plantilla hi ha un creixent malestar davant les peticions que fomenten conductes agressives[...] . Alguns jugadors han dit al mànager que no faran el que demana, per això al vestidor va cridar l'atenció la dedicació que van posar Xabi i Arbeloa a perseguir Messi, menysprear-lo, tocar-li la cara i pegar quan la jugada era lluny".

Segons l'article, alguns jugadors del Madrid no poden entendre com Xabi Alonso s'esforça per fer cas al seu tècnic quan li demana coses així. Els jugadors blancs també van intentar fer posar nerviós Dani Alves, segons aquesta informació.

stats