Esports 18/09/2015

Desplaçament de nivell per a un Girona que vol recuperar la moral

Ara
1 min

BarcelonaUn punt en les últimes tres jornades, a més de l'eliminació en la Copa, han deixat el Girona amb la moral tocada, però els de Pablo Machín tindran aquest dissabte (16h, C+ Liga 2) una bona oportunitat per capgirar la dinànima negativa amb el que suposaria un triomf de prestigi contra un dels equips que acaba de pujar, un Oviedo que ha començat fort amb dos triomfs en la seva volta a la categoria de plata.

"Tot i no començar bé, aquesta situació ens farà més forts", ha comentat el tècnic gironí, que no ha volgut posar excuses als resultats de l'equip en aquest inici de curs. "L'Oviedo és un històric amb un pressupost molt alt, i tinc entès que el seu objectiu és pujar el més aviat possible a Primera", ha advertit Machín, conscient de la dificultat que suposarà la visita al Carlos Tartiere, un estadi que tornarà a tenyir-se de blau per l'ocasió.

Dissetè classificat amb quatre punts, el Girona és un punt per sobre de la zona de descens i a tres punts del Nàstic i de la promoció d'ascens.

stats