Barça
Esports 15/08/2021

Els capitans se sumen a la rebaixa salarial de Piqué

El central havia anticipat que Busquets, Sergi Roberto i Jordi Alba farien "el gest" properament

2 min
Gerard Piqué, xocant la mà amb Sergio Busquets

BarcelonaGerard Piqué es va ficar l'afició del Barça a la butxaca, per partida doble. La mateixa setmana que feia un pas endavant i s'abaixava el sou per facilitar la inscripció dels nous fitxatges del club, obria el camí de la victòria contra la Reial Societat marcant el primer gol del partit. Per postres, ho celebrava fent diversos petons a l'escut. La resposta del públic del Camp Nou, com no podia ser d'una altra manera, era una ovació majúscula per part dels més de 20.000 aficionats que hi havia a l'estadi. “Piqué és i ha estat el líder d’aquest equip. Ja ho va ser la temporada passada", l'elogiava l'entrenador, Ronald Koeman.

"La rebaixa? És el que tocava", responia Piqué a Movistar just després del partit. El central, segon capità, va agafar la bandera de líder del vestidor i va parlar per boca dels altres capitans, Sergio Busquets, Jordi Alba i Sergi Roberto, anticipant que també s'abaixaran el sou els propers dies. "Entenem que és el que necessita el club, ara mateix. No és només una cosa meva. Jo he estat el primer a baixar-me el sou per un tema de timmings i per poder inscriure jugadors. Els altres capitans també ho faran aviat", comentava. "A vegades no parlem prou [als mitjans de comunicació] i hi ha malentesos. En tot moment he estat en contacte amb el club i amb els capitans. Som una família", tancava Piqué.

Només uns minuts després, sortien a parlar Sergi Roberto i Jordi Alba, donant validesa al que havia dit el seu company. "Nosaltres anem després de Piqué -apuntava Sergi Roberto-. No s’ha fet abans perquè el club ha estat enfeinat amb el tema de Messi, però hem d’estar més junts que mai". I també s'hi afegia Alba, dolgut perquè, segons ell, s'han "publicat mentides" sobre la seva relació contractual amb el Barça, però assegurant que: "Sempre he estat disposat a ajudar el club, ningú pot dubtar del meu compromís". La previsió és que abans d'acabar l'agost s'hagi rubricat formalment aquesta rebaixa salarial.

D'altra banda, Gerard Piqué no va donar cap importància a alguns xiulets lleus que es van sentir durant el partit, sobretot a Jordi Alba, va aprofitar per enviar un missatge encoratjador de cara als aficionats, després del primer partit sense Leo Messi amb la samarreta blaugrana. "No No tindrem el talent que teníem abans, però avui hem demostrat que anirem tots a una. Estic segur que serem molt competitius i lluitarem per tots els títols. Aquest any ens divertirem, segur".

stats