MOTOCICLISME - MOTOGP
Esports 13/06/2015

'Pole' per a Aleix Espargaró a Montmeló

El pilot de Granollers aconsegueix el millor temps, seguit del seu company a Suzuki, Maverick Viñales

Nuria García
1 min
Aleix Espargaró celebra la 'pole' a Montmeló / ANDREU DALMAU / EFE

MontmelóAleix Espargaró ha aconseguit aquest dissabte la 'pole position' del GP de Catalunya de MotoGP, la segona de la seva carrera a la categoria reina. El pilot de Granollers ha marcat el millor registre en el seu últim intent de volta ràpida, quan ha aconseguit aturar el crono en 1.40.546.

El gran dels Espargaró ha encapçalat la classificació dels entrenaments oficials a l'inici de la sessió, però primer Marc Márquez i després Jorge Lorenzo li han pispat el millor temps. No ha estat fins al final que Aleix Espargaró ha fet una volta espectacular que ningú ha superat. L'únic que ha tingut l'oportunitat ha estat Márquez, però el de Cervera, tot i fer els dos primers sectors en temps de 'pole', ha fallat en el tercer sector i ha acabat amb el quart millor registre del dia.

Segon ha acabat Maverick Viñales, que ha aconseguit la seva millor classificació de l'any. Just darrere d'ells arrencarà Jorge Lorenzo, que completarà la primera fila de la graella. La segona la iniciarà Márquez, seguit de Dovizioso i de Pedrosa, que després d'haver aconseguit classificar-se per a la Q2 en la Q1 (no havia pogut estar entre els deu primers en les tres sessions d'entrenaments lliures), ha acabat sisè, just davant de Valentino Rossi.

Pol Espargaró ha caigut a les acaballes de la sessió i només ha pogut marcar l'onzè millor registre.

stats