FUTBOL
Esports 22/04/2016

Ramos: "Si hagués jugat al Barça potser m'haurien expulsat menys"

El central madridista diu a la Cope que Piqué hauria d'evitar les "criaturades"

Ara
2 min
Ramos durant l'entrevista a 'El Partido de las 12'

BarcelonaEl central del Reial Madrid Sergio Ramos ha aprofitat els micròfons de la Cope per repartir contra el barcelonisme amb duresa. Una de les dianes del futbolista andalús ha estat el seu company de selecció Gerard Piqué, de qui ha dit que li sobren "criaturades", en referència a l'intercanvi de retrets entre el català i el madridista Álvaro Arbeloa a través de les xarxes i la zona mixta.

"No cal donar-hi més voltes, a aquest tipus de debats, a aquestes criaturades que gent veterana com Piqué han d'evitar, tot i que crec que al cap i a la fi una mica d'humor no va malament, sempre sense faltar al respecte", ha dit l'andalús.

El futbolista del Reial Madrid ha assegurat que si vestís la samarreta blaugrana en lloc de la blanca "potser" l'haurien expulsat menys vegades. El bon moment de forma del conjunt madridista, segons Ramos, respon al que va passar al Camp Nou fa tres setmanes: "Vam donar un cop sobre de la taula. Un clàssic mai és intranscendent. És el partit de l'any. Moralment i psicològicament va ser dur, per a ells. Esclar que me n'alegro, que perdi el Barça; tot el que sigui dolent per al Barça és bo per al Madrid".

Missatges cap a Barcelona, però també cap al veí madrileny. Li agrada la filosofia de Diego Pablo Simeone, l'entrenador de l'Atlètic de Madrid, però amb matisos: "Admiro el Cholo. M'agrada la seva filosofia i el rendiment que treu dels seus equips, però no m'agrada la gent que va de víctima. Li sobra [el discurs victimista]".

Ramos també ha reconegut que es va plantejar seriosament marxar del Santiago Bernabéu i acceptar una oferta del Manchester United. "Vaig pensar a canviar d'aires, però al cap i a la fi la meva prioritat sempre ha estat el Madrid. Vaig tenir una decepció, per problemes que no eren econòmics, com deia la gent", ha explicat.

stats