Futbol

L'Espanyol fitxa el davanter català que turmentava catalans

L'equip blanc-i-blau fa oficial l'arribada de Pere Milla, el primer fitxatge de la temporada

ARA
2 min
Pere Milla, nou jugador de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol ha hagut d'esperar fins al 15 d'agost, un cop començada la Lliga, per poder anunciar el primer fitxatge de la temporada. Es tracta de Pere Milla, futbolista que deixa l'Elx i que, als 30 anys, passarà a ser un reforç ofensiu d'un equip que lluita per retornar a Primera Divisió.

El seu fitxatge era un secret de domini públic, tot i que no s'ha concretat fins aquest dimarts. Les xifres del traspàs no s'han fet oficials, però fonts blanc-i-blaves el situen al voltant dels 2,5 milions d'euros. El seu contracte és per a quatre temporades, fins al 2027. Sense Joselu, que ha marxat al Reial Madrid, i amb el dubte de si Braithwaite seguirà o no a l'Espanyol, l'equip de Luis García comptarà amb un jugador veterà i experimentat.

No ha de ser l'únic. L'Espanyol, asfixiat pel fair play financer, agafava aire amb la sortida de Sergi Darder, que deixava uns 7 milions a la tresoreria periquita. Segons va avançar l'entrenador després de l'estrena a la Lliga, amb un empat a Albacete, vindran més reforços de caràcter urgent. Pere Milla és el primer.

El jugador, nascut a Lleida, ha estat vinculat a l'Espanyol des de ben petit, segons ha volgut destacar l'entitat a través d'una piulada a Twitter. Però són les mateixes xarxes socials les que evidencien el seu suport al Reial Madrid. Com a mostra, missatges que enviava fa una dècada, amb l'etiqueta #halamadrid, aplaudint les victòries madridistes en detriment del Barça. De fet, en múltiples ocasions ha mostrat la seva predilecció pel club de Chamartín.

Tuits de Pere Milla fets l'abril del 2012.

També a Girona en guarden un mal record, ja que un gol de Pere Milla a la final del play-off d'ascens del 2020 va deixar els gironins sense l'ascens en una final polèmica que va acabar promocionant l'Elx.

stats