FUTBOL
Esports 10/09/2019

El Reus Deportiu tampoc competirà a Tercera

El jutge únic de competició decideix excloure de la categoria l'entitat roig-i-negra

Ara
1 min
La Federació espanyola exclou el Reus de Segona B

BarcelonaEl jutge únic de competició de la Tercera Divisió ha resolt excloure el Reus de la categoria després de veure com el primer equip no es presentava als dos primers partits de Lliga. La vacant generada no s'ocuparà perquè la competició ja ha començat, tal com ha fet saber la Federació Catalana (FCF). El grup català, doncs, quedarà amb 19 equips. En conseqüència, cada jornada un equip sumarà tres punts.

El Reus es queda sense competir i està destinat a refundar-se. Després del seu històric ascens a Segona A el 2016, el club va començar a sumar deutes sota la gestió de Joan Oliver, el dirigent responsable de l'ascens. Oliver confiava vendre el club, però no va poder fer-ho i la temporada passada ja no va poder inscriure molts jugadors. Després va deixar de pagar els sous i, quan finalment va trobar un comprador, ja era massa tard i el club va ser expulsat de la competició.

El nou propietari, el nord-americà Clifton Onolfo, va assegurar aquest agost que pagaria a la Federació Catalana de Futbol els 30.000 euros que calien perquè l’equip pogués jugar a Tercera. Finalment, Onolfo no ha pogut pagar els deutes ni garantir el futur esportiu de l'entitat.

stats