LLIGA
Esports 12/01/2013

Roura: "Seria bonic fer la millor primera volta de la història de la Lliga"

El tècnic ha reconegut que Vilanova volarà a Màlaga i que Villa cau de la llista per evitar "ensurts"

Ara
2 min
Jordi Roura

BarcelonaA l'hora de parlar dels tres duels consecutius contra el Màlaga, Roura ha afirmat que "cada competició i partit és diferent. Com diu el tòpic, cal anar partit a partit". Pel que fa a les lesions, el tècnic de Llagostera ha recordat que Villa "ja no va acabar el partit de Copa en notar unes molèsties. A l'entrenament ha notat molèsties, no sembla res important, però cal evitar ensurts". Ara, el tècnic ha reconegut que "tenir gairebé tota la plantilla a disposició és un problema que ens agrada, als tècnics". Roura ha afegit que "ens ajuda molt gaudir de jugadors que poden jugar sempre. En el cas dels laterals, Adriano ha patit molèsties, però Alves ha ocupat el lloc i ha jugat grans partits".

Sobre Tito Vilanova, Roura ha afirmat que "en Tito volarà a Màlaga. És molt fort, està animat i ajuda. Si ell és al camp, és nota. Ens anima, ell és el primer entrenador". Preguntat per Pedro, que fa cinc anys que va debutar amb el Barça, Roura ha dit que el seu rendiment "és espectacular, ha passat del filial a ser campió del món. En aquests anys ha demostrat ser un exemple per a tots els joves de la Masia, pel seu rendiment i la seva actitud".

Sobre la possibilitat de fer la millor primera volta de la història de la Lliga, Roura ha comentat que "no hi pensem gaire. El que cal fer és seguir guanyant partits. Ara, seria bonic batre aquest rècord".

A l'hora de dir la seva sobre el rival, Roura ha lloat Pellegrini i ha afirmat que "el Màlaga no fa partits a l'home, sobre un jugador en concret", i ha dit la seva sobre les declaracions del tècnic rival, que ha afirmat que tot el joc blaugrana passa per Xavi.

stats