LLIGA DE CAMPIONS
Esports 01/04/2013

Jordi Roura: "Si algú pensa que jugar contra un equip com el PSG serà fàcil, s'equivoca"

L'ajudant de Vilanova ha fet la roda de premsa prèvia malgrat el retorn del tècnic empordanès

Toni Padilla
2 min
Jordi Roura, a París

París (enviat especial)Jordi Roura ha parlat en roda de premsa abans del partit contra el PSG i ha recordat que "aquest és un escenari fantàstic, estem molt contents de poder jugar aquests partits". Roura ha recordat que abans del Milan ja es va dir que "seria un partit difícil. I aquest amb el PSG serà igual. Un partit contra un equip amb Ibra, Lucas Moura, Pastore... sempre serà difícil. Si algú pensa que serà fàcil, s'equivoca". El tècnic de Llagostera ha recordat que el partit de San Siro "ens ha de recordar que si no jugues al 100% tens problemes".

Roura ha comentat que "sense Ibra segurament volien jugar d'una forma diferent. Amb Ibra, les coses es compliquen però nosaltres sabem com jugar. Ell és un jugador especial i donarà feina, però tenim el nostre estil i el partit està ben preparat". Roura ha volgut destacar que el PSG "no és només un equip que juga bé a la contra. Parlem d'un equip fort també en jugades d'estratègia".

Sobre el pes dels diners en el futbol modern, Roura admet que "amb diners no tens assegurat guanyar, però et calen diners per intentar-ho. Et calen diners per poder disposar de grans jugadors. Però després, tot és feina. Treballar fort, com un equip".

Tito, a la banqueta

Roura ha deixat clar que Tito Vilanova viurà el partit des de la banqueta, i ha recordat que "ell és qui mana i amb el seu retorn, tot torna a ser una mica més normal. A nivell personal estem molt contents".

Sobre Tello, Roura ha dit que "va jugar un gran partit a Vigo. Forma part de l'equip i, com els altres, podria jugar. Ho decidirem amb en Tito. Pel seu estil de joc, és un noi diferent, trenca per la banda, és ràpid, un especialista. Però cada partit és una història". Sobre altres noms propis, Roura ha recordat com Xavi i Alba "evolucionen bé però encara no podem saber si poden jugar".

stats