Esports 01/02/2021

El Sabadell empata a casa (0-0)

ARA
Els jugadors del Sabadell, preparats per xutar una falta

SabadellEl Sabadell va empatar contra el Logronyès (0-0), un dels rivals directes en la lluita per la permanència. El punt aconseguit per l’equip arlequinat no li permet abandonar la zona de descens. El conjunt entrenat per Antonio Hidalgo no va trobar la manera de transformar en gol alguna de les diferents aproximacions que va protagonitzar a la Nova Creu Alta.

El Sabadell va disposar de bones oportunitats per marcar. Les més clares van ser les protagonitzades per Stoichkov i, a pocs minuts del final, per Juan Hernández. El Logronyès, per la seva banda, va enviar una pilota al pal quan el cronòmetre de l’àrbitre estava a punt d’arribar al minut 90. El xut va ser obra de Nano Mesa, un dels jugadors amb més perill del rival.

El duel entre els dos equips acabats d’arribar a la categoria va finalitzar sense que cap gol pugés al marcador.

Aleix Coch, lesionat

Hores abans del partit, el Sabadell va anunciar que el central Aleix Coch va patir una lesió als isquiotibials de la cama esquerra. El temps aproximat de baixa és d’entre 2 i 3 mesos.