FÓRMULA 1
Esports 07/03/2014

Michael Schumacher segueix "en fase de desvetllament", segons el seu representant

L'expilot de Fórmula 1 porta dos mesos ingressat en un hospital de Grenoble

Efe
1 min
L'hospital de Grenoble on està ingressat Michael Schumacher / PHILIPPE DESMAZES / AFP

BarcelonaL'expilot alemany Michael Schumacher segueix en "fase de desvetallament", i la seva situació no ha patit canvis, segons ha informat avui la representant del set vegades campió de Fórmula 1.

"Michael segueix en fase de desvetllament. La situació roman inalterada. Tota informació mèdica que no hagi estat confirmada per l'equip mèdic o per l'agent de Michael s'ha de considerar no vàlida", ha declarat en un breu comunicat la seva representant, Sabine Kehm.

Schumacher, de 45 anys, porta més de dos mesos ingressat en un hospital de Grenoble després del greu accident d'esquí que va patir als Alps francesos a finals de l'any passat. El pilot va ser sotmès inicialment a dues operacions de neurocirurgia i després es va mantenir en coma induït fins que, un mes després del seu ingrés, els metges van començar a despertar-lo.

El seu estat de salut és motiu de constants especulacions i el seu entorn ha reiterat en diverses ocasions que l'única informació vàlida és la que proporcionin ells mateixos o els metges de l'hospital.

stats