CICLISME
Esports 10/01/2013

El TAS rebutja la inscripció provisional de l'equip Katiuixa com a equip UCI World Tour

El Tribunal d'Arbitratge Esportiu anuncia que aviat se celebrarà una audiència per valorar les demandes de l'equip del català Joaquim 'Purito' Rodríguez

Efe
1 min
Joaquim Rodríguez proposa sancions a perpetuïtat per als ciclistes dopats

MadridEl Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) ha rebutjat la sol·licitud del Katiuixa per ser inclòs temporalment com a equip UCI World Tour i anuncia que estudiarà el seu recurs. I és que la formació russa n'ha apel·lat l'exclusió de la màxima categoria del ciclisme mundial.

El Katiuixa, l'equip en què milita el català Joaquim 'Purito' Rodríguez, número 1 mundial, ha presentat un recurs al TAS després de ser exclòs per part de la comissió de llicències de la UCI com a equip World Tour per a la temporada 2013.

El TAS ha anunciat aquest dijous que aviat se celebrarà una audiència per valorar les demandes del Katiuixa i prendre "una decisió final tan de pressa com sigui possible".

D'aquesta manera l'equip de Purito haurà de sol·licitar a la UCI una llicència professional continental per començar la temporada, que seria el Tour de San Luís, a l'Argentina, del 21 al 27 de gener.

stats