FUTBOL
Esports 20/12/2018

Tito Ortiz amenaça amb denunciar el Reus Deportiu si no cobra les mensualitats pendents

El migcampista, que no tenia fitxa per jugar, rescindia el contracte dimecres

Ara
1 min
Tito Ortiz no descarta presentar una denúncia contra el Reus

BarcelonaQuan semblava que la situació del Reus Deportiu s'estava normalitzant, apareixen nous problemes per al club roig-i-negre. I és que només onze futbolistes del primer equip han cobrat les nòmines pendents. Un procés que s'havia d'allargar durant "hores", segons informava l'entitat dissabte a través d'un comunicat, està durant dies i ha fet que Tito Ortiz, un dels que té mensualitats pendents, mediti seriosament denunciar el club.

La plantilla se sent enganyada i està començant a pensar que l'inversor que havia de salvar l'entitat injectant els cinc milions d'euros pendents en realitat no existeix. I és que tan sols han cobrat la nòmina pendent els onze jugadors que havien presentat la denúncia a l'AFE i que, per tant, estaven a punt de ser agents lliures –i poder fitxar per qui volguessin–. Els que no havien presentat la denúncia encara no han cobrat les tres mensualitats pendents: són set jugadors del primer equip més els membres del cos tècnic.

Amb la denúncia el Reus estaria obligat a abonar les mensualitats pendents a Ortiz i la resta de sou fins a l'estiu. Si no ho fa, no podrà incorporar cap jugador en el mercat d'hivern i s'arrisca a un descens administratiu per impagament.

stats