Plans
Estils 02/06/2023

Primavera Sound, caragols i màgia: quins plans tens el cap de setmana?

Us oferim algunes activitats per aprofitar al màxim aquests dies

ARA
3 min
Rosalía en concert

BarcelonaL'ARA us proposa 8 plans per fer arreu del país aquest cap de setmana:

1.

Primavera Sound

Barcelona. Fins al 3 de juny 

Depeche Mode, Pet Shop Boys, Kendrick Lamar i Blur són alguns dels noms del cartell del Primavera Sound 2023, que se celebra al Parc del Fòrum i la plataforma marina fins al 3 de juny. L'actuació més esperada, però, és la de Rosalía, que es farà diumenge a les 2 de la matinada. Altres artistes que també passaran per l'escenari al llarg del cap de setmana són Rauw Alejandro, Núria Graham, Galgo Lento, Desert i Joe Crepúsculo.

Públic durant el Primavera Sound
2.

Inund'Art

Girona. Fins al 4 de juny

Un lloc de convivència on els artistes tinguin la possibilitat de relacionar-se per poder crear un espai de diàleg, intercanvi i reflexió. Així és l'Inund'Art, en què els principals espais i carrers de Girona es converteixen en una exposició oberta a totes les arts. Aplega instal·lacions, performances i recorreguts sensitius en diferents espais de Girona (del 2 al 4 de juny) i exposicions d'arts visuals a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona (des del 2 de juny fins al 22 de juliol).

3.

Meat & Fire

Barcelona. Fins al 4 de juny

El 2, 3 i 4 de juny el Moll de la Fusta de Barcelona acollirà el Meat & Fire, una trobada dels millors experts en carn internacionals i locals. Des dels tacos mexicans fins al wagyu japonès. Des dels parrilleros argentins fins als experts en la cultura carnívora basca. Hi haurà carn que es començarà a rostir ben a poc a poc la nit abans perquè la puguin degustar ben melosa els assistents l'endemà. Per entrar-hi s'haurà de comprar una entrada general, que per un dia val 15 euros, per dos 25 i per tres dies 30.

Carn a la brasa
4.

Balaguer Medieval

Balaguer. Fins al 4 de juny

Cita tradicional a Balaguer, que commemora el seu passat medieval amb la celebració d'una gran festa: mercat, mostra d'antics oficis amb tallers, demostracions, visites als espais patrimonials, etc. i una trobada de grups de recreació medieval.

5.

Aplec del Caragol

Lleida. Fins al 4 de juny

Una de les grans festes gastronòmiques dels Països Catalans i la gran trobada al voltant de la cuina del caragol. L'Aplec del Caragol, declarada Festa Tradicional d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya, i també Festa d'Interès Turístic Nacional, acull durant tres dies milers de lleidatans i forans per passar-s'ho bé, conèixer la nostra gastronomia i la ciutat de Lleida.

L'Aplec del Caragol
6.

Fimag

Torroella de Montgrí. Fins al 4 de juny

Torna la Fira Internacional de Màgia al carrer de Torroella de Montgrí, que aquest any celebra la seva onzena edició i que per uns dies es converteix en l’aparador de la millor màgia del país i internacional. Per això programa petits i grans espectacles, tots d’una qualitat artística contrastada. Màgia Popular als carrers, Màgia Singular de petit format en espais singulars del municipi, la Gran Màgia a l’Espai Ter, Màgia Golfa al convent de les Clarisses…

7.

Litterarum

Móra d'Ebre. Fins al 4 de juny

Aquest cap de setmana se celebra la 16a edició de Litterarum, de Móra d'Ebre, trobada en la qual s'han programat una dotzena d'espectacles literaris de tot el territori de parla catalana, tres d'ells adreçats a Litterarum Petits i públic familiar, tres ponències sobre el món del llibre i la literatura i trenta-dues presentacions de llibres ebrencs, al costat d'una carpa amb més de 2.000 exemplars per triar i remenar les novetats literàries ebrenques.

8.

Pizzas Fest

Barcelona. Fins al 5 de juny

De la mà de Pleisure - Events & Communication i Bravas Barcelona, aquest cap de setmana, del 2 al 5 de juny veurà la llum la primera edició del Pizzas Fest by Mahou, un festival dedicat a la pizza que comptarà també amb música en directe, DJs i diverses activitats gastronòmiques a la Farga de l'Hospitalet. L’accés al Pizzas Fest és gratuït i l’entrada es pot descarregar a la seva web.

Una pizza
stats