Gent 07/09/2021

Cristiano Ronaldo prohibeix a la seva mare veure els seus partits importants

Dolores Aveiro s'ha desmaiat dos cops a l'estadi veient jugar el seu fill

2 min
Cristiano Ronaldo i la seva mare, Dolores Aveiro

BarcelonaCristiano Ronaldo i la seva mare, Dolores Aveiro, tenen un relació molt propera perquè el davanter es va criar pràcticament sense pare pels problemes d'aquest amb l'alcohol i perquè va morir abans d'hora, quan el futbolista tenia només 20 anys. És potser per aquest motiu que la mare del jugador sempre ha viscut amb més intensitat tots els moments importants de la carrera professional del seu fill. Tant és així que en alguns partits importants, Aveiro, de 66 anys, s'hauria desmaiat. Així ho ha explicat al Daily Mail el periodista britànic Piers Morgan, que hauria estat conversant amb Ronaldo, que acaba de traslladar-se a Manchester per seguir la seva carrera futbolística. "Ara Dolores es posa tan nerviosa al veure jugar Cristiano que ell ha hagut de prohibir-li anar als partits importants després que es desmaiés dues vegades a l'estadi, una de les quals es va partir les dents en la caiguda". Morgan, que assegura que parla regularment amb el futbolista i que diu que es van entrevistar llargament a Torí quan encara jugava a la Juve, afegeix, a més, que Cristiano hauria dit a la seva mare: "Escolta, ja no tinc pare. No vull perdre la meva mare també, així que no veuràs els quarts de final, semifinals o finals".

Segons Morgan, Cristiano té paraules d'agraïment per a la seva mare perquè ella va haver d'esforçar-se molt per donar-li l'oportunitat de ser futbolista. "Va treballar de valent per donar el millor de si mateixa pels seus fills i especialment per mi, perquè soc el més jove de la família. Va patir per donar-me l'oportunitat", afirma el futbolista, de 36 anys. "Recordo quan tenia 12 anys i li vaig dir que volia anar a Lisboa per jugar amb l'equip juvenil de l'Sporting de Portugal. Ella em va dir: «Fill, si és realment el que vols, no et tallaré les cames i et detindré. Pots anar-te'n. Serà difícil per a mi deixar-te però ves. Segueix els teus somnis»", diu Morgan que li va dir Ronaldo sobre aquella situació.

Dolores Aveiro fotografiant-se amb una estàtua del seu fill, Cristiano Ronaldo

Cristiano, que és la persona més seguida del món a Instagram, amb més de 296 milions de followers, també va parlar amb Morgan de l'impacte de la seva fama en la seva vida quotidiana. "¿Saps quantes vegades he anat al parc amb els meus fills en els últims dos anys? Zero. Si hi vaig, molta gent arribarà de cop i volta. Els nens estaran nerviosos, jo estaré nerviós, la meva xicota estarà nerviosa. No puc anar a un bar amb amics perquè sé que no se sentiran còmodes amb mi allà. Evito fer aquest tipus de coses perquè les persones que m'envolten estaran més nervioses que jo", conclou el futbolista portuguès.

stats