Gent 26/05/2021

Elliot Page mostra un nou pas de la seva transició

L'actor, de 34 anys, posa amb banyador per mostrar els resultats de la seva cirurgia mamària

2 min
Elliot Page en una imatge recent al seu Instagram

BarcelonaL'actor Elliot Page segueix el seu camí de visibilització i normalització de la transexualitat fent públics els passos que va seguint en la seva transició. Un pas important és el que acaba de fer amb la seva última foto d'Instagram, en la qual es mostra sense samarreta ensenyant els pectorals després d'una cirurgia de la qual encara es poden identificar marques. La protagonista de l'aclamada pel·lícula Juno va declarar-se públicament com un home transgènere recentment. Ara, al costat de la citada imatge escriu: "El meu primer banyador de trans".

La imatge de Page amb banyador

Page, que demostra que està treballant dur per aconseguir la imatge que persegueix en la seva nova etapa, es mostra somrient i en una formidable forma física. En només 24 hores la seva foto ja ha aconseguit gairebé 3 milions de likes. L'actor, de 34 anys, ja va compartir amb els seus fans al març que es va sotmetre a un procediment per extirpar-se el teixit mamari i reconstruir-se els pectorals d'acord amb la imatge del gènere amb el qual s'identifica actualment. "Hola, amics. Vull compartir amb vosaltres que soc trans. El meu pronom és ell i el meu nom és Elliot", va dir l'actor quan va fer pública la seva transició. "No puc expressar el sentiment tan extraordinari que sento finalment al poder estimar el que soc i perseguir el meu autèntic jo", va afegir.

Elliot Page a la portada de 'Time'

Page ha destacat pel seu gran activisme a favor dels drets de la comunitat LGBTI + des que el 2014 va explicar que era lesbiana. Quatre anys després, el 2018, es va casar amb la seva parella de llavors, la ballarina Emma Portner, de 26 anys, de la qual actualment està separat. El 2019 l'actor canadenc es va sincerar sobre la pressió per ocultar la seva sexualitat quan va començar a treballar com a actor a Hollywood. "La gent de la indústria em va dir clarament quan vaig començar a ser conegut: «La gent no pot saber que ets gai»", va recordar l'intèrpret en una entrevista. Després de fer públic que era un home trans, Netflix va canviar amb un gest de suport el seu antic nom per l'actual de les sèries on havia treballat.

stats