Un exguardaespatlles assegura que Lady Di va ser la primera infidel del matrimoni

Allan Peters afirma que la princesa de Gal·les va mantenir una relació de dos anys amb un company seu anomenat Barry Mannakee abans que Carles i Camil·la es retrobessin

2 min
La reina Elisabet va obligar Lady Di a divorciar-se

BarcelonaGairebé 25 anys després de la seva mort, Lady Di segueix sent notícia. Ara que tot just s'ha estrenat el film sobre ella Spencer, les notícies sobre la princesa del poble van més enllà i es tronen a fixar en la seva vida sentimental. La premsa britànica recull avui el testimoni d'Allan Peters, que va ser un dels membres de seguretat de la princesa i que ha parlat en una entrevista per a la CNN. Peters afirma que l'hereu del tron d'Anglaterra no va ser el primer a ser infidel dins del matrimoni que formava amb Diana, sinó que va ser ella. Segons el seu testimoni, va ser Diana qui va enganyar primer el seu marit. Després del casament amb Diana Spencer, el príncep Carles no va tornar a veure Camil·la Parker Bowles fins que va descobrir que Diana tenia un amant.

L'amant era Barry Mannakee, que havia treballat en el seu equip de seguretat i que estava casat i tenia dos fills. “La idea popular és que el príncep de Gal·les va tenir una relació amb Camil·la durant tot el matrimoni amb Diana, i això no va ser així, és una informació equivocada”, assegura Peters. “La primera persona que es va desviar del camí va ser la princesa. El príncep Carles no va tornar a veure Camil·la fins després d'assabentar-se de l'idil·li de Diana amb Mannakee”.

D'aquesta relació se'n tenia constància pública des del 2017, quan es va emetre el polèmic documental Diana, en les seves pròpies paraules, on es van fer públics uns enregistraments inèdits de Lady Di. Allí confessava el seu amor per un home que no era el seu marit Carles. El que no se sabia era que aquell amor era el primer extramatrimonial de la parella. En aquella confessió, Diana assegura també que ell va ser el gran amor de la seva vida i que la seva mort –va morir jove en un accident de moto– va ser un dels cops més durs de la seva vida.

Mannakee va ser amant de la princesa de Gal·les des del 1985 i fins al 1987 i havien pensat deixar-ho tot i començar junts en un altre lloc, però ell va morir el 1987. “Vaig començar a notar que el seu comportament era estrany quan estàvem a prop de Mannakee, així que vaig decidir parlar sobre el tema [amb Diana]. Durant els primers 20 minuts, Diana ho va negar categòricament, però després em va explicar el que estava passant i va afirmar mantenir una relació amb el seu guardaespatlles”, explica Peters, que diu que va ser el descobridor de l'afer.

stats