Maternitat
Gent Hollywood 06/10/2022

Hilary Swank anuncia que està embarassada de bessons

La guanyadora de dos Oscars a la millor interpretació femenina té 48 anys

2 min
Hilary Swank en una imatge compartida per ella a Instagram

BarcelonaL'actriu Hilary Swank, guanyadora de l'Oscar per Boys don't cry i Million dollar baby, ha confirmat a la televisió nord-americana que està embarassada de bessons. "És una cosa que he volgut durant molt de temps, i el meu pròxim projecte és ser mare. I no d'un, de dos", va dir la intèrpret, de 48 anys, durant una entrevista emesa al programa Good morning America. Swank, que també ha confirmat la bona nova a les seves xarxes socials, es va casar amb el seu actual marit, l'empresari i exactor Philip Schneider, fa quatre anys a Califòrnia, un any i mig després que tots dos es coneguessin en una cita a cegues.

L'actriu, que durant la dècada dels 2000 va ser una de les cares més destacades de Hollywood al guanyar dos Oscars a la millor interpretació femenina, va abandonar els focus fa diversos anys per passar més temps amb la seva família. El 2015 es va prendre un descans de l'actuació per tenir cura del seu pare, que patia una malaltia respiratòria. "Hi ha alguns projectes molt bonics, però al final no hi ha res que estimi més que passar temps amb el meu pare durant aquest moment en què em necessita. Aquest temps no es recupera mai", va afirmar llavors durant una entrevista al programa nocturn The late show.

Quan va tornar a estrenar projectes, el 2020, Swank va admetre en una entrevista amb Efe que havia rebutjat moltes feines durant aquells anys en què havia volgut portar ella les regnes de la seva vida. "Sempre ens definim pel que fem, però deixar la meva carrera em va fer veure que hi ha més que una professió en la identitat d'algú i vaig conèixer coses de mi molt importants", va comentar durant l'estrena de la sèrie de Netflix Away. Swank ha trobat a la pantalla petita la plataforma per tornar, ja que demà estrena una altra ficció televisiva, Alaska Daily, en què encarna una periodista d'investigació que deixa la seva feina a Nova York per començar una nova vida a Alaska.

stats