Nou romanç

La nova parella de Tom Cruise: multimilionària, filla d'un polític rus i exdona d'un comerciant de diamants

La model i l'actor van ser vistos junts en una festa al barri londinenc de Mayfair la setmana passada

3 min
Tom Cruise durant la presentació de la seva última pel·lícula

BarcelonaTom Cruise sempre ha estat reticent a mostrar la seva vida privada però, malgrat aquest esforç, les notícies acaben transcendint. L'última d'elles és la nova relació que l'actor ha iniciat amb Elsina Khairova. Model i multimilionària, és filla d'un conegut polític rus i divorciada d'un oligarca comerciant de diamants. La setmana passada la parella es va deixar veure petonejant-se en una festa a Grosvenor Square, al barri londinenc de Mayfair, i a l'acabar van marxar tots dos a casa la model, segons ha avançat la rotativa britànica Daily Mail.

"Eren inseparables, clarament una parella", va declarar un dels convidats que va assistir a la festa a Daily Mail. La festa, que va durar fins a altes hores de la nit, era organitzada per personalitats de nacionalitat russa, la qual cosa fa pensar que Tom Cruise era l'acompanyant de la convidada, la socialité Khairova. A la sala de l'elegant barri de Mayfair, l'actor i la model van menjar, beure, ballar i petonejar-se entre la resta d'assistents. Ell, a més, va tenir doble feina. Segons expliquen les fonts que van assistir a la festa, Cruise va haver de declinar la petició de diferents persones que volien fer-se fotos amb ell. Tant va ser així que el DJ va haver de dir en rus i pel micròfon que "el senyor Cruise no vol fotos".

La dona que va convidar l'actor de Hollywood en una festa d'alt estànding de Londres és Elsina Khairova, de 36 anys. La russa instal·lada a la capital britànica és filla de Rinat Khairov, un membre del partit comunista que fins al 2010 va treballar al ministeri de Defensa rus i posteriorment –entre el 2011 i el 2021– va ser parlamentari. A més, la model també va estar casada fins al 2022 amb Dimitri Tsvetkov, un comerciant de diamants i mediador d'acords internacionals. La relació es va trencar a escala privada, i també pública, quan Khairova va demanar el divorci, i va iniciar-se una amarga i llarga disputa legal.

Precedents que donen pistes

Tsvetkov no se'n va poder estar i tan bon punt va saber que la seva exdona podria estar tenint una relació amb Cruise va aprofitar per ficar-hi cullerada. "No importa amb qui estigui, Tom Cruise o qui sigui, han de saber que ella adora els grans luxes de la vida, té gustos molt cars", va sentenciar Tsetkov, fent referència, probablement, a la col·lecció de bosses de mà valorada en més d'un milió d'euros que va ocultar al seu marit durant el procés de divorci. Entre altres possessions, la parella tenia en propietat una mansió de 22 milions d'euros, cinc pisos a Londres, una casa a Xipre i una altra a Dubai. A més d'una llarga llista de cotxes, com Ferraris i Bentleys, també col·leccionava centenars de joies milionàries. "El Tom hauria de tenir els ulls oberts i la bitlletera preparada", va assegurar l'exmarit de la model.

Però Tom Cruise no necessita gaires consells en termes del cor. El protagonista de Missió: Impossible ha passat tres vegades per l'altar: el 1987 amb Mimi Rogers, el 1990 amb Nicole Kidman i la tercera i última vegada va ser amb Katie Holmes, l'any 2006. D'aquest últim matrimoni va néixer una filla, la Suri, que ara té 17 anys. Per bé que la filla dels actors rep puntualment els diners de Cruise per la seva manutenció, fa una dècada que no veu el seu pare. El principal motiu de la ruptura de la parella i l'estroncament de la relació amb la seva filla es deu a la vinculació de Cruise amb la cienciologia i la seva pretensió que Suri també fos criada i vinculada a aquesta església, considerada una secta.

stats