Gent 31/07/2021

Leo Messi, Luis Suárez i Cesc Fàbregas passen les vacances a Eivissa

Els futbolistes i les seves famílies han navegat fins a Formentera amb un iot de luxe

ARA
2 min
Suárez, Fàbregas, Messi i alguns dels seus fills a bord del iot 'Inspiration' a Eivissa

BarcelonaFa just 20 dies que Leo Messi va complir un dels seus somnis: guanyar la Copa Amèrica. El futbolista va proclamar-se campió amb la selecció argentina contra el seu etern rival, el Brasil, i amb un partit molt disputat a l'estadi de Maracanã. Tres setmanes després d'aquell triomf, i amb la seva renovació al Futbol Club Barcelona encara en l'aire, Messi ha decidit desconnectar i relaxar-se amb unes vacances a Eivissa. Ell, Luis Suárez i Cesc Fàbregas van volar aquest dijous des de l'aeroport del Prat cap a l'illa balear, on passaran junts l'últim tram dels seus dies de descans abans de tornar als entrenaments.

Diversos mitjans de comunicació van aconseguir captar imatges de Messi, la seva dona, Antonella Roccuzzo, i els seus tres fills a l'aeroport. Aquest estiu l'estada del futbolista argentí a Catalunya ha sigut breu. Messi va arribar dimecres passat a Barcelona després d'haver passat uns dies a Miami i a la República Dominicana. El davanter de l'Atlètic de Madrid Luis Suárez va entrar a l'aeroport poc després de Messi amb la seva dona, Sofia Balbi, i els seus tres fills. De fet, Suárez feia dies que era a Catalunya. Ell mateix va publicar a les xarxes socials dues imatges de la Costa Brava saltant al mar des de dalt d'un veler.

Cesc Fàbregas també va viatjar amb ells cap a Eivissa juntament amb la seva dona, Daniella Semaan, i els seus tres fills. Semaan ha sigut l'única que els últims dies ha actualitzat el seu Instagram. Ho ha fet amb una fotografia amb Fàbregas on se'ls veu dalt d'un vaixell enmig del mar i amb el missatge "capvespres d'amor".

Tot i això, els paparazzis han seguit les tres famílies de prop i han pogut veure com gaudeixen d'uns dies de tranquil·litat ben a prop del mar. El grup ha aprofitat el bon temps per fer una passejada a bord del iot de luxe Inspiration fins a les aigües de Formentera. Durant el viatge, els futbolistes han jugat amb els seus fills i s'han relaxat en un ambient molt familiar. Aquesta no és la primera vegada que Messi i Suárez decideixen passar les vacances junts ben a prop del mar. L'any passat van navegar per la Costa Brava des de Blanes fins a Tossa de Mar, en un iot de luxe amb jacuzzi, bar, cabina privada i mobles de roure.

stats