Gent 02/04/2019

Mick Jagger haurà de ser operat del cor

S'espera que el músic, de 75 anys, es recuperi completament i torni als escenaris a l'estiu

Efe
2 min
Mick Jagger haurà de ser operat del cor

Los AngelesEl líder dels Rolling Stones, Mick Jagger, se sotmetrà a una cirurgia de cor aquesta setmana a Nova York, ha informat el portal 'Drudge Report', tal com recull Efe. La notícia arriba just després que la formació britànica anunciés la suspensió dels concerts a l'Amèrica del Nord de la seva gira 'No Filter' a causa que Jagger necessitava un "tractament mèdic" que no s'especificava.

Segons la web de notícies, que no identifica les seves fonts, Jagger s'operarà per reemplaçar una vàlvula cardíaca. S'espera que el músic es recuperi completament i torni als escenaris a l'estiu. Altres fonts van assegurar al portal 'Page Six', del diari 'The New York Post', que la intervenció quirúrgica requereix la implantació d'un 'stent', un element metàl·lic que resol l'obstrucció brusca a les artèries coronàries. "Pot tornar a treballar en qüestió de setmanes", ha indicat una font a la publicació.

En el comunicat en què confirmaven la suspensió dels concerts, la banda va explicar que els doctors de Jagger, de 75 anys, li van indicar que havia de tractar-se i que no podia sortir de gira en aquell moment. La banda es va disculpar per les molèsties i va assegurar que els que haguessin comprat entrades podrien utilitzar-les quan s'anunciés "pròximament" el nou calendari de concerts.

Per la seva banda, Jagger va lamentar a Twitter la seva indisposició i va dir als seus seguidors: "Odio decebre-vos d'aquesta manera". "Estic desolat per haver de posposar la gira, però m'esforçaré molt per tornar a l'escenari tan aviat com sigui possible. Un cop més, enormes disculpes per a tothom", va escriure.

Després de finalitzar a finals de l'any passat la part europea de la gira, iniciada el 9 de setembre del 2017, els Rolling Stones es disposaven a realitzar entre l'abril i el juny la segona fase amb 17 concerts previstos als EUA i el Canadà.

stats