Monarquies

Canvi de plans: Kate Middleton ajorna (encara més) el retorn als actes oficials

La pàgina oficial de l'exèrcit britànic ha retirat la confirmació d'assistència de la duquessa de Cornualla

1 min
El príncep Guillem i Kate Middleton, en una fotografia d’arxiu.

BarcelonaFa tot just 24 hores els diaris britànics s'omplien de titulars que anunciaven el retorn de Kate Middleton als actes oficials. Però l'alegria després de mesos d'intriga per l'estat de salut de la princesa de Gal·les ha durat poc. Aquest dimecres el Palau de Kensington ha ordenat retirar l'assistència de la dona del príncep Guillem a la cerimònia del Trooping The Colour, el dia 8 de juny.

Els interrogants per l'estat de salut de la Kate Middleton no paren de créixer. L'estratègia comunicativa que blinda qualsevol informació entorn de la possible hereva de la Corona deixa el terreny adobat per a les teories conspiranoiques. N'hi ha que diuen que és en un país estranger i n'hi ha que s'atreveixen a intentar endevinar la malaltia que pateix, i parlen, per exemple, de l'afecció de Crohn o de problemes de salut mental, o que ha donat un ronyó al seu sogre, Carles III.

Però lluny d'aclarir la situació, el Palau de Kensington continua recreant-se en la incògnita i ha anul·lat, aquest dimecres, l'assistència a l'acte que havia de suposar el retorn a la vida pública de Middleton, la cerimònia del Trooping The Colour del 8 de juny. A hores d'ara ja no apareix el nom de la duquessa a la web oficial de l'exèrcit britànic, la font que els diaris internacionals van referenciar fa tan sols 24 hores per confirmar la reaparició de la dona del príncep Guillem. The Guardian, a més, no només va confirmar l'assistència de Middleton, sinó que es va atrevir a assegurar que hi tindria un paper important.

stats