Tornada a Barcelona
Gent Músics 06/06/2023

Els detalls de la cita de Shakira amb Lewis Hamilton a Barcelona

La cantant i el pilot ja s'han trobat en diverses ocasions i els rumors de relació entre ells dos no deixen d'augmentar

3 min
Shakira el dia que va marxar amb els seus fills de Barcelona cap a Miami, a principis d'abril

BarcelonaDos mesos després d'abandonar Barcelona per instal·lar-se a Miami, Shakira ha tornat a la ciutat de la seva exfamília política aquest cap de setmana i ha acaparat tots els titulars. Tot i que va venir amb els seus fills i aquesta qüestió és la que hauria pogut protagonitzar les informacions, això ha caigut en un segon pla perquè l'artista colombiana ha estat vista amb el pilot de Fórmula 1 Lewis Hamilton, amb el qual ja se l'ha vist en altres ocasions recentment, cosa que alimenta els rumors de relació.

Amb el pilot s'hi va trobar al circuit de Montmeló per gaudir del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, on Hamilton era un dels principals protagonistes. La presència de Shakira va destacar per davant de la d'altres famosos convidats al paddock del circuit català: Rosalía, Kylian Mbappé o Neymar van ser algunes de les cares conegudes de la jornada. Tot i això, la coincidència a la competició de Shakira i el pilot de Mercedes Benz va ser molt més poderosa que, per exemple, que Piqué també fos un dels convidats i hi hagués la possibilitat que es trobessin cara a cara.

Shakira, que segons Vanitatis no ha tornat a Catalunya per acompanyar amablement els seus fills fins a casa el seu ex sinó per reunir-se amb l'advocat que li gestiona el conflicte amb Hisenda, ha aprofitat l'avinentesa per avivar els rumors de relació amb Hamilton no només visitant la seva cursa a Montmeló sinó també anant a sopar amb ell i altres amics i, sobretot, deixant que tot plegat es fes públic a les xarxes.

Segons El programa de Ana Rosa, Shakira i Hamilton, de 46 i 38 anys respectivament, es van retrobar després de la cursa en un dels restaurants japonesos més previsibles de la capital catalana. Es tracta de Parco, situat als Jardinets de Gràcia. "Van anar a sopar força tard, ningú de premsa la va captar, i fins i tot va poder amagar-se al cotxe perquè no la veiessin", han explicat a Telecinco sobre Shakira i el pilot, que mai han parlat de la relació que els uneix. De fet, l'únic que ho ha fet ha estat Emilio Estefan, que va dir que la seva relació és només d'amistat, ja que Hamilton forma part del grup de persones que Shakira coneixia de quan vivia a Miami, abans de conèixer Piqué.

Shakira a Montmeló aquest cap de setmana

La voluntat que la cita no passés inadvertida per part del gran públic va acabar amb una foto penjada a les xarxes per part d'un amic de Hamilton, que va sopar amb ells. El pilot, que es va asseure al costat de Shakira durant la vetllada, agafa la colombiana per la cintura. Després del sopar, la nit s'hauria allargat i haurien estat prenent unes copes junts, segons va informar Telecinco.

Des que està separada, Shakira ha estat vista en companyia de diversos homes que han fet que molts mitjans especulessin sobre el seu estat sentimental. El primer va ser Tom Cruise, a principis de maig al GP de Miami i sopant al Cipriani. Després amb Hamilton el dia 10 de maig, quan van sortir a navegar junts per la capital de Florida. El 22 de maig l'artista va donar senyals a les xarxes que avivaven els rumors de relació amb Jimmy Butler, un dels principals jugadors de la NBA. L'endemà feia el mateix penjant un vídeo d'ella surfejant igual que el que havia penjat Lewis Hamilton i en el qual la taula era la mateixa. Després de la ràbia de les cançons de despit i de la balada d'amor als seus fills que ha cantat Shakira des de la seva ruptura, és evident que el relat passa ara per alguna cançó apassionada per un nou amor. Potser aviat sabrem quin és...

stats