Gent 11/06/2021

Naya Rivera volia rellançar la seva carrera en el món de la música abans de morir

El seu pare ha explicat a 'People' que tenia previst un viatge a Nashville per enregistrar diverses cançons

2 min
Naya Rivera en una imetge d'arxiu

BarcelonaL'actriu Naya Rivera volia rellançar la seva carrera en el món de la música abans de morir en un llac al nord de Los Angeles l'estiu passat. L'artista, d'origen porto-riqueny i popular perquè sortia a la sèrie de televisió Glee, tenia planejat un viatge a Nashville per gravar diverses cançons que feia temps que escrivia, segons va explicar el seu pare, George Rivera, en una entrevista amb la revista People. "Estava desitjant de veritat començar a gravar música altre cop. La nostra relació es basava en la música", ha dit.

Rivera va morir el juliol del 2020 en un llac situat a Ventura (Califòrnia, EUA), a pocs quilòmetres del comtat de Los Angeles. Després d'una recerca de sis dies, les autoritats van identificar el seu cos a l'aigua. L'actriu, que va morir als 33 anys, havia llogat en aquest lloc un iot d'esbarjo amb el seu fill de 4 anys a primera hora de la tarda, però, quan cap dels dos va tornar, un segon vaixell va localitzar el menor sol i adormit sobre l'embarcació amb una armilla salvavides.

Naya Rivera i Darren Criss interpreten 'Valerie'

"Adorava ser mare i es notava la satisfacció que el Josey [el seu fill] li va portar. Eren bons temps per a ella", va recordar el seu pare. Segons les investigacions, no hi va haver indicis d'"un acte criminal o de suïcidi", de manera que la hipòtesi principal continua sent un accident. D'acord amb George Rivera, l'artista havia escrit diverses cançons i tenia pensat associar-se amb una banda per rellançar la seva carrera, després de la seva experiència a la sèrie musical Glee, que es va convertir en un fenomen internacional durant la seva emissió entre el 2009 i el 2015 .

Els creadors del format van lamentar la mort de la seva companya. "Naya no era del repartiment habitual quan la vam triar a Glee. Només tenia algunes línies en el primer episodi. Però amb un o dos capítols en vam tenir prou per adonar-nos que havíem trobat una de les estrelles més especials i talentoses amb qui es pot tenir el plaer de treballar", han afirmat sobre ella Ryan Murphy, Ian Brennan i Brad Falchuk.

stats