Gent 19/08/2021

Scarlett Johansson i Colin Jost, pares del seu primer fill en comú

Ho ha confirmat ell mateix a través del seu Instagram

2 min
Scarlett Johansson i Colin Jost en una foto d'arxiu

BarcelonaL'actriu Scarlett Johansson i l'actor Colin Jost han anunciat avui mateix el naixement del seu primer fill. "Sí, sí. Hem tingut un nen. Es diu Cosmo. L'estimem molt", ha escrit Jost al seu compte d'Instagram. L'intèrpret també ha demanat privacitat per a la seva família en aquests moments. Cosmo és el segon fill de Johansson, que té una filla anomenada Rose Dorothy, que va néixer el 2014 fruit del seu matrimoni amb el francès Romain Dauriac. Johansson, de 36 anys, i Jost, de 39, es van casar l’octubre del 2020. Justament aquesta última setmana havia transcendit que Johansson estava embarassada, cosa que ni ella ni el seu marit havien confirmat però que els mitjans especialitzats de tot el món havien donat per bo. Finalment, Johansson i Jost han aconseguit que en els últims nou mesos ningú s'assabentés de l'embaràs.

Aquest és el tercer matrimoni de l'actriu, que abans va estar casada amb Ryan Reynolds (2008-2011) i amb Romain Dauriac (2014-2017). Doble nominada a l'Oscar per Jojo Rabbit (2019) i Història d'un matrimoni (2019), Johansson ha sigut notícia en les últimes setmanes per l'escàndol de Viuda negra (2021). Protagonista i productora del film i una de les grans estrelles de Marvel, Johansson va denunciar Disney a finals de juliol per l'estrena simultània en cinemes i Disney+ d'aquesta pel·lícula, cosa que, segons la seva opinió, la va perjudicar econòmicament.

Segons l'actriu, una part important del seu salari depenia dels ingressos a la taquilla i per això havia arrencat a Marvel la promesa que aquesta cinta només es podria veure a la gran pantalla. "Disney (propietària de Marvel) era molt conscient d'aquesta promesa, però tot i així va donar instruccions a Marvel per violar el seu compromís i llançar la pel·lícula a Disney+ el mateix dia que va arribar als cinemes", va afirmar en la seva denúncia. El gegant de Mickey Mouse va respondre amb duresa a Johansson i va assegurar que aquesta demanda per incompliment de contracte no té "cap fonament". "Aquesta denúncia és especialment trista i angoixant per la seva indiferència cruel respecte als efectes horribles, prolongats i globals de la pandèmia del coronavirus", van afirmar. "Disney ha complert totalment el contracte de Johansson. És més, l'estrena de la pel·lícula a Disney+ amb un accés prèmium ha ampliat significativament la seva capacitat de guanyar una compensació addicional per sobre dels 20 milions de dòlars que ha rebut fins ara", ha afegit.

stats