Gent 06/10/2021

Tom Cruise i Hayley Atwell ho deixen després de només un any

La parella es va conèixer al rodatge de 'Missió Impossible 7'

2 min
Tom Cruise amb Hayley Atwell

BarcelonaTom Cruise, de 59 anys, torna a ser solter. Segons The Sun, ell i Hayley Atwell haurien decidit posar fi a la seva relació, que van iniciar fa tot just un any quan es van conèixer al rodatge de Missió Impossible 7. D'acord amb la informació publicada pel mitjà britànic, la bona sintonia continuaria entre ells a pesar de la decisió de trencar, que es deuria més a projectes professionals i canvis de residència en direccions contràries que no pas a problemes més greus. Una font pròxima a l'últim lliurament de Missió Impossible 7 ha assegurat al mencionat mitjà que tots dos han sigut molt feliços plegats però que realment les seves vides professionals els han fet impossible seguir endavant.

"Ha sigut un període molt intens, el rodatge junts. Ha estat realment bé, però quan la pel·lícula ha acabat la parella ha pres la decisió de tornar a ser només amics", assegura la mencionada font. "Els seus horaris de filmació són molt amplis i el Tom té altres compromisos, de manera que la relació simplement va seguir el seu curs", conclou.

Des del seu divorci de Katie Holmes, Cruise no havia tingut cap altra parella oficial, per la qual cosa s'esperava que l'esperat moment arribaria amb Atwell, ja que durant el temps que va durar la seva relació se'ls va poder veure fent bastanta vida plegats, fins i tot viatjant pel món: se'ls ha vist junts a Roma, els Estats Units, Noruega i Londres. Atwell, de 39 anys, té una dilatada trajectòria després d'haver participat en cintes com El somni de Cassandra (2007) i La duquessa (2008), i en sèries com Black mirror (2013). I un dels papers més potents que ha fet és el de Peggy Carter a les pel·lícules de Marvel.

Per la seva banda, Cruise, guanyador de tres Globus d'Or i nominat a l'Oscar en tres ocasions, va debutar a Hollywood amb 19 anys. Des de llavors ha estat casat tres vegades, sempre amb actrius. Primer amb Mimi Rogers (1987-1990), després amb Nicole Kidman (1990-2001) i, per acabar, amb Katie Holmes (2006-2012). Sense formalitzar la relació, se l'ha relacionat amb Rebecca de Mornay, Cher, Sofia Vergara i Penélope Cruz.

stats