Gent 12/07/2021

Tom Cruise té nova nòvia: Hayley Atwell

La parella han confirmat la seva relació apareixent plegats a Wimbledon

2 min
Tom Cruise amb Hayley Atwell a Wimbledon

BarcelonaAmb 59 anys i dedicat a l'ofici d'actor des de ben jove, Tom Cruise és una estrella global de qui fa molt que la premsa rosa explica la seva vida. Tot i això, feia anys que no transcendia res sobre la seva vida sentimental, en la qual sempre ha estat bastant discret. Però sembla que amb la seva última companya ja no vol amagar-se més, ja que se l'ha emportat a Wimbledon. A l'All England Club de Londres se l'ha pogut veure presenciant els partits decisius de l'edició del 2021 de Wimbledon –en què s'han imposat Novak Djokovic, en categoria masculina, i Ashleigh Barty, en la femenina– al costat de la britànica Hayley Atwell, amb qui va compartir el rodatge de la setena entrega de Missió impossible, que arribarà a les sales de cinema el 2022.

"Van congeniar des del primer moment. El confinament i totes les dificultats que comporta els van acostar encara més i s'han tornat bastant inseparables. Després s'han estat trobant i ella ha estat a casa d'ell a Londres. Es porten molt bé i tots dos semblen molt feliços", revelaven diverses fonts a The Sun a finals de l'any passat, donant per fet que havien iniciat una relació, cosa que no s'ha confirmat fins ara. Atwell, de 39 anys, té una dilatada trajectòria després d'haver participat en cintes com El somni de Cassandra (2007) i La duquessa (2008), i en sèries com Black mirror (2013). No obstant, un dels papers més potents que ha fet és el de Peggy Carter a les pel·lícules de Marvel.

Per la seva banda, Cruise, guanyador de tres Globus d'Or i nominat a l'Oscar en tres ocasions, va debutar a Hollywood amb 19 anys. Des de llavors ha estat casat tres vegades, sempre amb actrius. Primer amb Mimi Rogers (1987-1990), després amb Nicole Kidman (1990-2001) i, per acabar, amb Katie Holmes (2006-2012). Sense formalitzar la relació, se l'ha relacionat amb Rebecca de Mornay, Cher, Sofia Vergara i Penélope Cruz.

Tom Cruise amb Hayley Atwell.
stats