Internacional 10/09/2012

"Fot el camp, ric imbècil": 'Libération' respon l'home més ric de França

Bernard Arnault, que té la fortuna més gran d'Europa, ha anunciat que demanarà la doble nacionalitat franco-belga, després que el govern anunciï un nou impost per als rics. Ha assegurat, però, que mantindrà el domicili fiscal a França

Ara
1 min
Portada de 'Libération' 10 de setembre de 2012

BarcelonaEl diari francès 'Libération' respon avui dilluns en portada a Bernard Arnault, empresari del grup LVMH i l'home més ric de França, que vol demanar la doble nacionalitat franco-belga. "Fot el camp, ric imbècil", diu el titular sobre una imatge d'Arnault, que va carregat amb una maleta. "Encara que nega que s'exiliï per motius fiscals, la demanda de nacionalitat belga de Bernard Arnault és un símbol de l'egoisme dels més rics", apunta el rotatiu.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El titular aporta, a més, un doble sentit, ja que fa un joc de paraules amb l'expressió 'Casse-toi, pauvre con!', que va deixar anar el cèlebre Sarkozy en una de les seves ficades de pota, tot adreçant-se a un manifestant que es va negar a donar-li la mà en una visita al Saló de l'Agricultura de París, quan encara era president.

stats