Internacional 12/05/2015

El segon terratrèmol al Nepal deixa més de 60 morts i un miler de ferits

El sisme de 7,3 graus es produeix poc més de dues setmanes després del de 7,8 que va deixar més de 8.000 morts al país

Agències
1 min

Kàtmandu / SofiaEl nou terratrèmol, de 7,3 graus a l'escala de Richter aquest dimarts, ha deixat de moment 66 morts, inclosos 17 habitants del Tibet i un a la Xina, a més de més d'un miler de ferits, segons l'últim balanç.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El sisme es produeix poc més de dues setmanes després del del 25 d'abril, que amb 7,8 graus va deixar més de 8.000 morts al país i va destruir centenars de milers d'habitatges.

Els periodistes de Reuters a Kàtmandu informen que la gent ha sortit dels edificis i que els comerciants han tancat les botigues. El cim de l'Everest havia estat evacuat d'alpinistes després del terratrèmol del 25 d'abril.

L'Organització Internacional de les Migracions a informat per Twitter de l'enfonsament d'edificis amb diversos morts a la ciutat de Chautara. Hi hauria almenys 4 morts en aquesta localitat.

Els espanyols, localitzats

El ministre d'Exteriors espanyol, José Manuel García Margallo, de visita oficial a Bulgària, ha confirmat que els 152 espanyols que continuen al Nepal han estat localitzats després d'aquest segon terratrèmol i que "gràcies a Déu no hem de lamentar cap desgràcia".

stats