El 33 estrena 'L’altra cara' amb un capítol dedicat a les noves sexualitats

El programa és 'digital first' i ja es poden veure tots els episodis a 3alacarta

1 min
Roger Carandell a 'L'altra cara'

BarcelonaEl 33 estrena aquest dijous L’altra cara, un programa que la cadena defineix com a “digital first” i que està presentat per Roger Carandell, que hi abordarà tot tipus de temàtiques socials relacionades amb els joves i el futur que els preocupa. Per aconseguir-ho, el format comptarà amb la complicitat de personatges de gran rellevància a les xarxes, com ara la youtuber Melo Moreno, que en la primera entrega parlarà de les noves sexualitats.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En aquest capítol, que reivindica la diversitat, "mostra una mirada àmplia sobre la sexualitat", expliquen des del 33. "En una època plena d’etiquetes en què les fronteres entre sexualitat i identitat són cada vegada més diluïdes, el programa es preguntarà qui som, què som, què ens agrada o què ens hauria d’agradar". Melo Moreno, que és un referent LGTBI a les xarxes socials, analitzarà juntament amb altres joves "què signifiquen la identitat de gènere, les noves sexualitats i el paper del col·lectiu LGTBIQ+ a la nostra societat, i quin futur els espera". 

En cada entrega, el programa tractarà un tema diferent d’interès juvenil, amb una mirada oberta i innovadora. Durant sis capítols de 25 minuts, es parlarà de noves sexualitats, immigració, globalització, comunicació, bullying i ciència o creença. Per fer-ho, Carandell anirà a buscar un creador de contingut digital d’èxit i amb experiència i coneixement sobre la qüestió. L’altra cara, una producció de TV3 amb la col·laboració de YouPlanet, va ser una de les propostes seleccionades en la segona convocatòria pública de projectes audiovisuals innovadors per a la programació del 33 que la CCMA va obrir ara fa un any. Actualment, ja estan disponibles a 3alacarta i al canal de YouTube de TV3.

stats