Televisió
Mèdia 26/06/2013

Intereconomía, 'desnonada'

Segons PR Noticias, ha d'abandonar la seu actual abans del 18 de juliol per impagament. Es traslladarà a una nau d'un polígon industrial i no emetrà programació nova durant l'estiu

Ara
1 min
Javier Algarra / INTERECONOMIA

BarcelonaLa situació econòmica d'Intereconomía fa temps que és molt complicada, però lluny de refer-se, empitjora. Segons informa el canal PR Noticias, el grup audiovisual haurà d'abandonar la seva seu actual abans del 18 de juliol, la data límit que ha imposat la propietària de l'immoble, Mutua Madrileña, com a conseqüència dels reiterats impagaments del lloguer. El mateix mitjà afegeix, però, que l'empresa es traslladarà ja a finals d'aquesta mateixa setmana, i que a partir de l'1 de juliol s'instal·larà en una nau industrial d'un polígon "incomunicat" del municipi madrileny de Leganés "sense la més mínima comoditat per muntar-hi una cadena de televisió", segons PR Noticias.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La intenció del canal és condicionar aquesta nova seu durant els mesos de juliol i agost, per la qual cosa Intereconomía TV només emetrà programació enllaunada durant els dos mesos d'estiu. Per això, diu el portal, els treballadors –que no cobren des de fa mig any– temen que tot plegat pugui culminar amb la desaparició definitiva de la cadena.

stats