'Merlí' s'estrena amb una quota de pantalla rècord

Amb 577.000 espectadors i un 22,5% de 'share', la sèrie va ser el programa més vist dilluns a Catalunya

' Merlí' va tornar ahir a TV3 per la porta gran. L'estrena de la segona temporada de la sèrie va reunir 577.000 espectadors de mitjana i un 22,5% de quota de pantalla. Amb aquesta xifra, la ficció va aconseguir una quota de pantalla rècord, ja que la màxima de la temporada passada se situava en un 20,5%. La sèrie  va ser el programa més vist de dilluns a Catalunya, per davant dels 'Telenotícies' i 'Crackòvia'.

Les històries del professor de filosofia i els seus alumnes també van superar en audiència les propostes de les altres cadenes. ' Mi casa es la tuya', amb el cantant David Bustamante com a convidat, va quedar molt per darrere de 'Merlí'. El programa de Bertín Osborne a Telecinco va aplegar 259.000 televidents i un 11% de quota de pantalla. La sèrie d'Antena 3 ' Mar de plástico' també es va situar lluny de la ficció de TV3, amb 153.000 seguidors i un 6,6% de 'share'.  

El curs televisiu passat, la primera temporada de 'Merlí' es va convertir en la més vista d'una sèrie des del 2008. A més, la ficció va aconseguir arrossegar cap a la televisió pública molts espectadors joves, un perfil d'audiència que tradicionalment se li resisteix. Amb tot, la segona temporada de 'Merlí' es va estrenar acompanyada de queixes per l'hora d'emissió, ja que la sèrie està programada per començar a tres quarts d'onze de la nit i s'acaba pels volts de la mitjanit.