Ràdio

Ràdio 4 sacseja la graella tot i els bons resultats de l'últim EGM-Baròmetre

La direcció no renova el magazín matinal, amb Toni Marín, ni el de la tarda, amb Xantal Llavina

Ràdio 4 renovarà el magazín matinal i el de la tarda la propera temporada, de manera que el 30 de juny serà l’últim dia per a dos dels programes que han marcat més la graella els darrers anys de l’emissora. D’una banda, acabarà el programa 'El matí a 4 bandes', presentat per Toni Marín durant les darreres 8 temporades i mereixedor d’un Premi Ciutat de Barcelona. De l’altra, també s’acaba ‘Directe 4.0’, conduït per Xantal Llavina, en aquest cas des de fa tres temporades. El magazín de les tardes va rebre l’any passat una menció de qualitat al millor programa de ràdio als Premis de Ràdio Associació de Catalunya.

Els canvis han generat sorpresa entre el personal de l’emissora, ja que les darreres dades de l’EGM-Baròmetre van ser positives, amb un increment en el nombre d’oients del 45,5% per al conjunt de la programació.

Ràdio 4 va rellevar el seu coordinador a mitja temporada: Jacint Felip va ser traslladat a Televisió Espanyola i el seu càrrec el va assumir Paola Callieri. Fonts dels treballadors de l’emissora detallen a l’ARA que la rescissió dels contractes de Marín i Llavina obeeix a la mateixa lògica que les substitucions de Juan Ramón Lucas i Toni Garrido a RNE, ara fa dos anys. Aquestes fonts consideren que el rerefons és polític i es busca tenir perfils més propers al Partit Popular de cara a dates significatives com la propera Diada i la data prevista de la consulta.

Més continguts de