TV3 endarrereix una setmana el desenllaç de 'Vida privada' per la investidura

Aquesta nit s'emetrà una edició especial del programa 'Més 3/24'

TV3 emetrà avui dilluns, a les 21.55 h, una edició especial del programa 'Més 3/24' dedicada a analitzar la investidura de Quim Torra com a nou president de la Generalitat. El programa, conduït per Xavier Graset, comptarà amb representants dels partits i amb la participació d'analistes, que valoraran el debat d'aquest matí al Parlament i la nova situació política que s'obre a Catalunya després de l'elecció d'un nou president. 

Això obligarà a endarrerir fins dilluns vinent, 21 de maig, el segon i últim capítol de la minisèrie 'Vida privada', que estava previst que s'emetés aquesta nit. La ficció basada en la novel·la de Josep Maria de Sagarra es va estrenar dilluns passat i va ser l'emissió més vista del 'prime time', amb 393.000 espectadors i un 15,3% de quota de pantalla. 

Dilluns de la setmana que ve TV3 tenia previst emetre l'especial 'Gràcies, Don Andrés', un programa d'homenatge a Andrés Iniesta, que el dia abans haurà disputat el seu últim partit amb el Barça. De moment no s'ha anunciat quina serà la nova ubicació d'aquest espai.

Més continguts de