TV3 endarrereix una setmana el desenllaç de 'Vida privada' per la investidura

Aquesta nit s'emetrà una edició especial del programa 'Més 3/24'

TV3 emetrà avui dilluns, a les 21.55 h, una edició especial del programa 'Més 3/24' dedicada a analitzar la investidura de Quim Torra com a nou president de la Generalitat. El programa, conduït per Xavier Graset, comptarà amb representants dels partits i amb la participació d'analistes, que valoraran el debat d'aquest matí al Parlament i la nova situació política que s'obre a Catalunya després de l'elecció d'un nou president. 

Això obligarà a endarrerir fins dilluns vinent, 21 de maig, el segon i últim capítol de la minisèrie 'Vida privada', que estava previst que s'emetés aquesta nit. La ficció basada en la novel·la de Josep Maria de Sagarra es va estrenar dilluns passat i va ser l'emissió més vista del 'prime time', amb 393.000 espectadors i un 15,3% de quota de pantalla. 

Dilluns de la setmana que ve TV3 tenia previst emetre l'especial 'Gràcies, Don Andrés', un programa d'homenatge a Andrés Iniesta, que el dia abans haurà disputat el seu últim partit amb el Barça. De moment no s'ha anunciat quina serà la nova ubicació d'aquest espai.

Etiquetes

Més continguts de