Mèdia 18/10/2019

Afectació irregular de la vaga en els mitjans de comunicació

L'aturada es nota sobretot en els mitjans en català i audiovisuals

V.g.
1 min

BarcelonaDavant la vaga general convocada pels sindicats Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), avui, divendres 18 d'octubre, una part significativa dels mitjans de comunicació catalans han vist afectada la seva programació.

Inscriu-te a la newsletter series Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'aturada es nota especialment als mitjans audiovisuals. TV3, 3/24, Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, iCat, Catalunya Música i els mitjans digitals de la Corporació ofereixen una programació de mínims i centrada en la vaga del dia d'avui. El mateix passa amb RAC1, la ràdio líder a Catalunya, que s'ha adherit a la convocatòria i oferirà una programació especial. Flaix FM mantindrà la seva programació habitual i SER Catalunya, tot i que no han emès cap comunicat, ha vist com la seva programació quedava afectada a conseqüència de la vaga.

Pel que fa a la premsa, l’ARA no ha sortit en paper aquest divendres i, en la seva edició digital, informa exhaustivament sobre l’aturada. L'edició en paper d'El Punt Avui tampoc ha aparegut al quiosc i els continguts digitals només s’actualitzaran en relació a l'aturada de país. El 9 Nou d'Osona i el Ripollès també centraran la cobertura informativa en la vaga i les mobilitzacions previstes. El Diari de Girona, Regió 7, La Mañana, Segre, el Diari de Girona, el Diari de Sabadell, el Diari de Terrassa i el Diari de Tarragona sí que mantenen les edicions en paper i digitals.

stats