Televisió
Mèdia 20/01/2014

Ariadna Oltra s'acomiada d''Els matins' agraint la feina dels companys i el suport de l'audiència

El magazín matinal de TV3 quedarà en mans de Lídia Heredia a partir d'aquest dimarts

Ara
1 min

BarcelonaAriadna Oltra ha presentat aquest dilluns, per última vegada, 'Els matins' de TV3, que a partir de dimarts quedaran en mans de Lídia Heredia. Oltra, per la seva banda, es farà càrrec d'un nou espai informatiu setmanal que s'estrenarà cap al mes de març, en una data encara per confirmar. Aquests canvis s'emmarquen en la renovació dels serveis informatius de la televisió pública, que es faran visibles per primer cop aquest dilluns a la nit, quan Toni Cruanyes debuti al capdavant del nou 'Telenotícies vespre'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per això, just abans de passar el relleu, per última vegada, a Helena Garcia Melero –que seguirà conduint la segona part del programa–, Oltra ha fet un breu balanç dels dos anys i mig que ha estat al capdavant de l'espai. "M'han semblat molt més temps", ha reconegut, i ha afegit: "Han estat dos anys i mig amb dies de tot, com la vida i com marca un programa diari d'aquestes característiques".

"He intentat explicar-vos les coses amb el màxim rigor i professionalitat, fent preguntes a aquells que han volgut venir, perquè aquí convidats ho han estat tots sempre", ha remarcat Oltra. La periodista ha donat les gràcies als espectadors per haver permès que 'Els matins' mantingués el lideratge de la franja i ha mostrat el seu "sentiment d'agraïment infinit" cap als seus companys, "els millors que podria haver tingut mai". En aquest sentit, ha estat especialment emotiu el comiat a Melero, a qui ha donat "moltes gràcies" i ha fet un petó.

stats