Mèdia 03/01/2013

“90 aturats més cada dia”, portada de l'ARA

La conversió de l'Eix Transversal en autovia, segon tema destacat d'aquest divendres

1 min
La portada de l'ARA de divendres 4 de gener (JPG)

La portada en PDF

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'augment de l'atur a Catalunya durant el 2012 obre l'edició d'aquest divendres de l'ARA. El diari titula "90 aturats més cada dia" i destaca que l'alça de desocupats ha provocat que ja hi hagi menys de dos treballadors per pensionista.

El segon tema del dia és la conversió de l'Eix Transversal en autovia, una ampliació que, després de quinze anys d'obres, inaugura aquest divendres el president de la Generalitat, Artur Mas.

El diari també destaca l'advertiment del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, que treurà ingressos a les autonomies moroses gràcies a una reforma que prepara el govern espanyol.

Un altre tema destacat d'aquest divendres és la demanda de productes tecnològics per a la diada de Reis. El reportatge explica com, tot i que la crisi ha fet disminuir el nombre de regals, no ha evitat que s'hagi disparat l'èxit d'elements com les 'tablets', tant per a petits com per a grans.

L'aparició, aquest divendres, del número 1 de 'Play', el nou suplement de Cultura i Lleure de l'ARA, és un altre dels temes rellevants de la jornada. El fil conductor del primer número, que s'afegeix amb el diari d'aquest divendres, són joves creadors del país que seran rellevants aquest 2013.

stats