Mèdia 08/07/2014

Basté renova a RAC1 per a un curs marcat per la continuïtat

i
àlex Gutiérrez
2 min

BarcelonaDesprés de la renovació anunciada pels Òscars la setmana passada al capdavant de La competència -faran el segon any que marca el seu contracte-, ahir era Jordi Basté qui confirmava que seguirà almenys una temporada més al capdavant del magazín matinal de RAC1. Serà el vuitè any per a Basté, que ha sigut líder a Catalunya les últimes tres temporades.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que la seva continuïtat es donava per feta -el contracte vigent incloïa l’any que ve-, el locutor va voler deixar clar en antena que el nivell de desgast ha sigut intens: “Ha sigut una temporada esgotadora per molts motius. Arribarem al final fent esses i, a sobre, amb la medalla d’or”, va subratllar ahir el periodista, que va assegurar que necessitava “unes vacances llargues, molt més que un mes”. Basté també va dir que havia rebut “moltes pressions de diverses bandes” i admetia que s’ha plantejat “si val la pena continuar, perquè la temporada que ve serà pitjor”. Així mateix, va defensar “la pluralitat d’idees” com a marca del seu programa.

Toni Clapés també repetirà com a vaixell insígnia de les tardes de l’emissora del Grupo Godó, entre les quatre i les set de la tarda. Se li va oferir un contracte de dos anys però, fidel al seu costum, el locutor va preferir renovar només per un any, per enfocar millor cada curs.

El canvi més rellevant a la cadena es viurà els caps de setmana. El programa Via lliure, que s’emet dissabtes i diumenges entre les deu del matí i les dues del migdia deixarà d’estar presentat per Marta Cailà per passar a mans de Xavi Bundó (que ja va presentar el programa l’estiu passat). Bundó també treballarà aquest estiu a l’emissora, en aquest cas com a substitut de Toni Clapés.

stats