Mèdia 12/03/2014

‘B&b’ i ‘Con el culo al aire’, nou duel els dimecres

A.c.r.
1 min

BarcelonaAntena 3 estrena aquesta nit (22.30 h) la tercera temporada de Con el culo al aire, la comèdia protagonitzada per Paco Tous sobre un grup de persones que viuen en un càmping com a mesura d’estalvi davant la crisi. Aquesta nova etapa, de 16 capítols, arrenca amb una oferta de feina que rep el Jorge (Raúl Arévalo), que haurà de decidir si l’accepta o si es queda al costat de la seva parella (Carmen Ruiz), que està embarassada. Els actors Llum Barrera, Ana Morgade, Julián López i Almudena Puyo s’incorporen al repartiment de la sèrie, que torna a la graella després d’haver tancat la segona temporada, emesa la primavera passada, com a líder de la seva franja a Espanya, amb una mitjana de més de tres milions d’espectadors i un 17% de quota de pantalla.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquests bons precedents no han estat obstacle perquè Telecinco decidís competir-hi amb B&b, que, després de tres setmanes en dilluns, a partir d’avui ocuparà el prime time dels dimecres. La sèrie protagonitzada per Belén Rueda i Gonzalo de Castro no ha aconseguit fins ara els resultats esperats -de mitjana acumula 2,7 milions de seguidors i un 13,5% de share a l’Estat- i s’ha vist superada cada setmana per Velvet, la ficció que Antena 3 va estrenar el mateix dia i que està triomfant amb gairebé 4,5 milions d’espectadors i una quota del 22,9%.

Tot i els moviments de Telecinco, la cap de ficció d’Atresmedia, Sonia Martínez, va assegurar ahir que no li fa “cap por” que Con el culo al aire s’hagi d’enfrontar a B&b.

stats