Televisió
Mèdia 28/04/2015

'Bola de drac' torna amb una nova sèrie

Akira Toriyama, el creador de la ficció d'animació, recuperarà les aventures de Goku a 'Dragon Ball Super' després de 18 anys

Ara
2 min
iiii

BarcelonaLa productora Toei Animation ha confirmat en un comunicat que està treballant en una nova sèrie d'animació de 'Bola de drac'. La ficció, titulada 'Dragon Ball Super', s'estrenarà aquest estiu al Japó –concretament, durant el mes de juliol a la cadena Fuji TV–, i compta amb la supervisió directa d'Akira Toriyama, el creador de l'original. Després de 18 anys sense aventures, aquests episodis reprendran la trama després de la ferotge batalla de Son Goku contra el poderós monstre Buu i explicaran com el protagonista intentarà mantenir la pau a la Terra.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Després de ser un amant de 'Bola de drac' durant la meva infància, és molt emocionant formar part d'aquest projecte", assegura Osamu Nozaki, productor de Fuji Televisió. "El senyor Toriyama ha desenvolupat una sèrie que no només és un somni fet realitat per als milions de fans de 'Bola de drac', sinó que, a més, atraurà una nova generació d'espectadors", va apuntar Nozaki. "Espero que aquesta sèrie duri molt de temps i tingui el mateix impacte a tot el món com la seva predecessora", comenta Masako Nozawa, l'actriu que dóna veu a Son Goku, Son Gohan i Son Goten a la versió japonesa de 'Bola de drac'.

Aquests dibuixos van néixer l'any 1984, i des de llavors s'han convertit en una exitosa franquícia a nivell mundial. 'Bola de drac' s'ha vist a més de 70 països i ha venut més de 230 milions de còpies dels seus llibres. A més, tot i que Goku i companyia no apareixien a la petita pantalla des de fa gairebé 20 anys, les seves històries han continuat en llargmetratges. L'últim, 'Dragon Ball Z: La resurrección de Freezer', s'estrenarà a finals d'aquest any i recuperarà alguns dels malvats més memorables de la saga.

Aquest febrer es van complir 25 anys des de l'estrena de la sèrie de dibuixos animats a TV3. L'emissió de la ficció es va convertir en un èxit aclaparador i va facilitar l'entrada de l''anime' japonès a Catalunya. El fenomen 'Bola de drac' va arribar fins al punt que el 2001 alguns seguidors de la sèrie es van organitzar perquè Televisió de Catalunya la tornés a emetre. Així, fa quatre anys, el mitjà va tornar a emetre la sèrie original i les tres seqüeles, 'Bola de drac Z', 'Bola de drac GT' i 'Bola de drac KAI'.

stats