Mèdia 19/09/2019

Els càstings per la nova edició d''OT' començaran el 7 d'octubre

Es faran proves en set ciutats, entre elles Barcelona

Ara
1 min
Vint segons per enamorar:  es busquen ‘triunfitos’ a Barcelona

BarcelonaUna nova edició d''Operación Triunfo' ('OT') escalfa motors. TVE ha anunciat que els càstings per escollir els nous concursants del talent musical arrencaran el pròxim 7 d'octubre a Barcelona. Posteriorment, l'equip del programa visitarà sis ciutats més: Las Palmas de Gran Canaria, València, Palma, Màlaga, Sevilla, Bilbao, Santiago de Compostel·la i Madrid.

Segons ha explicat la cadena, les proves seguiran el patró d'altres anys: els candidats hauran de cantar 'a cappella' com a mínim durant 30 segons davant de l'equip de càsting del programa, liderat per Noemí Galera, que també va ser la directora de l'acadèmia en les edicions del 2017 i del 2018. Galera ha explicat que el programa busca "perfils versàtils" i que es valorarà positivament que tinguin formació musical o coneixements de composició.

Aquest any, per primera vegada en la història del format, es podran seguir per 'streaming' la primera i la segona fase de les proves de selecció a través del canal de YouTube del programa. De moment ja hi ha 217 aspirants que s'estalviaran les llargues cues per participar en el càsting perquè van obtenir un passi directe després de presentar la seva candidatura amb un vídeo que van compartir a les xarxes amb l'etiqueta #OTFest.

stats