Mèdia 04/08/2015

La Champions es veurà a Vodafone TV

Mediapro arriba a un acord amb l'operador de telefonia per incorporar BeIN Sports a la seva plataforma de televisió

Ara
2 min
Els jugadors del Barça celebrant la 5a Champions. Reuters / Darren Staples

BarcelonaMediapro i Vodafone han tancat un acord per incorporar el nou canal de futbol de la productora catalana, BeIN Sports, a la plataforma de televisió de l'operador de telefonia, Vodafone TV. BeIN Sports emetrà en exclusiva, entre altres continguts, la Lliga de Campions, que d'aquesta manera passarà a formar part de l'oferta de Vodafone TV. Aquesta plataforma va arribar a un acord la setmana passada amb Movistar+ per emetre també la Lliga i la Copa, de manera que podrà oferir les tres principals competicions futbolístiques durant la pròxima temporada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De totes maneres, Mediapro assegura en un comunicat que "segueix negociant amb la resta d'operadors de televisió 'premium'", de manera que altres plataformes també podrien incorporar BeIN Sports –i, per tant, la Champions– a la seva oferta. La productora assegura que la voluntat que té és "distribuir els seus continguts a través de totes les finestres i tots els operadors possibles per fer-los més accessibles i assequibles".

Igual que passava fins ara, per a cada jornada de la Lliga de Campions s'oferirà també un partit en obert, que en aquesta ocasió TV3 compartirà amb Antena 3 –i no amb La 1, com fins ara–. Aquestes dues cadenes emetran un enfrontament cada dimarts que hi hagi competició.

A més de la Champions, l'oferta de BeIN Sports inclou la Supercopa d'Europa, l'Europa League i competicions estrangeres com la Premier League britànica, la Serie A italiana, la Ligue 1 francesa o la Copa Libertadores. El canal, en canvi, no té els drets ni de la Lliga ni de la Copa, que van ser adjudicats a Movistar+, la plataforma resultat de la compra de Canal+ per part de Telefónica. En compliment de les condicions imposades per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) per autoritzar la fusió d'aquests dos operadors, la companyia va posar aquests continguts a disposició de la resta de plataformes de pagament. Tant Vodafone com Orange els han recomprat.

stats