La 1 completa la graella de tarda amb l’estrena de ‘Seis hermanas’

Una setmana després d’estrenar la telenovel·la Acacias 38, Televisió Espanyola posa en marxa avui la sèrie que completarà la seva oferta de ficció per a la sobretaula, Seis hermanas. La cadena pública repetirà l’estratègia de la setmana passada, de manera que el primer episodi s’emetrà aquesta nit (22.00) simultàniament per La 1 i La 2, i a partir de demà la sèrie s’oferirà diàriament al primer canal a les 17.25, a continuació d’ Acacias 38.

Igual que la seva companya de franja, Seis hermanas se situa en el passat, concretament al Madrid del 1913, i com el seu nom indica les protagonistes de la trama són les sis germanes Silva, filles d’un important empresari tèxtil i que són “l’ànima de les principals festes de l’alta societat”, segons la cadena. La trama arrenca coincidint amb els preparatius del casament d’una de les germanes, però la celebració es veurà afectada per “un terrible esdeveniment” que “canvia les seves vides per sempre”. A partir d’aquest moment, diu TVE, les protagonistes “hauran de lluitar per tirar endavant la seva família mentre desafien les convencions socials” de l’època.

María Castro, Celia Freijeiro, Marta Larralde, Carla Díaz i les catalanes Candela Serrat i Mariona Tena encarnaran les sis germanes protagonistes, mentre que Emilio Gutiérrez Caba es convertirà en el seu pare. Vicky Peña, Carlota Olcina, Pep Anton Muñoz i Llum Barrera, entre d’altres, formen part també del repartiment de la ficció.

A continuació de Seis hermanas, La 1 mantindrà cada tarda l’emissió d’un telefilm, i endarrerirà fins als volts de les 20.00 h l’inici d’ España directo, que quedarà reduït a menys de mitja hora diària.