Mèdia 14/05/2017

"Un convidat no desitjat": els millors mems del gall de Manel Navarro

El cantant es va prendre amb humor el seu error i va penjar un vídeo d'un gall a Twitter

Ara
1 min

BarcelonaManel Navarro no va tenir el seu dia aquest dissabte a la nit durant la final del Festival d'Eurovisió. Va acabar últim, amb només cinc punts, i durant l'actuació se li va escapar un gall que ha omplert de bromes les xarxes socials. Fins i tot Televisió Espanyola ha penjat a la seva web un vídeo del moment:

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquests són alguns dels mems sobre aquest error que han circulat per la xarxa durant les últimes hores:

El mateix Manel Navarro es va prendre amb humor la situació, i poc després de baixar de l'escenari va fer aquesta piulada:

Un cop acabada la gala, el cantant sabadellenc va dir en declaracions a TVE que havia "gaudit moltíssim" de l'experiència de ser a Eurovisió. "Estic molt content amb la feina feta. Ha estat una setmana brutal. I mira, al final no ha pogut ser, però jo me'n vaig content cap a casa, que això és el més important", va afegir.

Jordi Roca i Salvador Sobral

El gall de Manel Navarro no va ser l'únic que va generar comentaris a Twitter. Durant la gala molts usuaris van assenyalar també la gran semblança física entre el guanyador, el portuguès Salvador Sobral, i Jordi Roca, el responsable de pastisseria d'El Celler de Can Roca. De fet, el mateix cuiner també se'n va adonar i va fer un tuit amb les fotos de tots dos.

"Desitjo que guanyi aquest noi. M'ha encantat el seu estil", diu el missatge. En portuguès, la paraula 'cara' significa tant 'rostre' com 'noi'.

stats