Casa reial
Mèdia 27/02/2013

Corinna, a la portada de la revista '¡Hola!': "Parlo ara perquè m'he de defensar"

L'amiga del rei concedeix a la publicació les que seran les seves "últimes declaracions", ja que confia "recuperar l'anonimat"

Ara
1 min
Corinna zu Sayn-Wittgenstein a la portada de l''¡Hola!'

BarcelonaDesprés de l'entrevista que el diari 'El Mundo' va publicar diumenge i dilluns, Corinna zu Sayn-Wittgenstein protagonitza aquest dimecres la portada de la revista '¡Hola!', que publica les que seran "les últimes declaracions que faci", ja que, segons ha explicat a la publicació, el seu "desig" és "recuperar l'anonimat". "No tinc cap desig de ser una celebritat. Parlo ara perquè m'he de defensar, ja que el meu silenci s'estava malinterpretant".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La revista assegura que l'amiga del rei –a qui defineix com una "aristòcrata rossa" dedicada "al món de les relacions internacionals i a diferents causes benèfiques"– explica "tota la seva veritat" en l'"excepcional reportatge" que li dedica el número que surt a la venda aquest dimecres. Entre altres coses, Corinna recorda: "Les especulacions que van seguir el viatge a Botswana [en què va acompanyar el rei en una cacera d'elefants] em van doldre. Van ser innecessàries i danyoses".

Amb tot, no ha estat fins ara, quan s'ha vist involucrada en el cas Nóos arran dels correus que Diego Torres ha fet arribar al jutge i en què apareix el seu nom, que s'ha decidit a parlar: "Vull explicar els fets per aclarir la situació i les falses acusacions", ha assenyalat a la revista, on també ha deixat clar que sent "un profund respecte pel rei i pel príncep".

stats