Mèdia 25/04/2020

‘Zapeando’ torna des del plató i amb mesures de seguretat

El programa va provar durant uns dies d'emetre's des de casa, però no va funcionar

Ara
1 min
Dani Mateo presenta 'Zapeando'

BarcelonaEl confinament s’ha acabat per a Zapeando. El programa d’humor de La Sexta tornarà a emetre’s a partir de dilluns en directe des del plató. Ho farà, això sí, “extremant” les mesures de seguretat per “no posar en risc” els membres l’equip, diu la cadena.

L’espai que presenta Dani Mateo es va deixar d’emetre durant la primera setmana de l’estat d’alarma, però va tornar després amb una versió des de casa que no va funcionar i que va ser retirada al cap de pocs dies. Des de finals de març, La Sexta oferia edicions antigues del format per omplir la sobretaula, però ara Zapeando serà el primer programa a recuperar una certa normalitat després d’haver patit els efectes de la crisi sanitària.

Segons Atresmedia, les úniques diferències que observaran els espectadors seran que Mateo estarà acompanyat cada dia només per quatre col·laboradors i que la distància entre ells a la taula serà més gran de l’habitual. A part d’això, s’ha decidit que tots arribin vestits i maquillats de casa, que es redueixi al mínim l’equip de realització, que la feina de guió es continuï fent a distància i que el plató sigui “mil·limètricament esterilitzat”, entre altres mesures.

stats