Mèdia 12/08/2019

Dani Mateo fitxa per Europa FM

El seu programa 'Yu, no te pierdas nada' salta de Los 40 a l'emissora d'Atresmedia

Ara
1 min
Mateo és un dels col·laboradors regulars del programa El intermedio.

BarcelonaDesprés de confirmar-se que estarà al capdavant de 'Zapeando' (La Sexta), Dani Mateo suma un nou canvi a la seva carrera professional. A partir del 16 de setembre serà una de les veus d'Europa FM, emissora que forma part del grup Atresmedia, també propietari de La Sexta. D'aquesta manera, el programa ‘Yu, no te pierdas nada’, que Mateo presentava a Los 40, farà el salt a Europa FM en la seva vuitena temporada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha confirmat Atresmedia, el programa ocuparà la franja de 14 h a 16 h de dilluns a divendres i tindrà una emissió que recollirà els millors moments cada cap de setmana. Tot i canviar d'emissora, Mateo mantindrà els col·laboradors que l'acompanyaven a Los 40, com Joaquín Reyes, Lorena Castell, Carolina Iglesias o Mario Vaquerizo i Alaska. A més, també participaran en l'espai radiofònic Trancas i Barrancas, les dues formigues d''El hormiguero'.

'Yu, no te pierdas nada' es va estrenar l'any 2012 i es va començar a emetre per 'streaming' a través de la web de Los 40 i posteriorment es feia la redifusió a través de totes les emissores de Los 40. L'any 2015 va passar a emetre's en directe tant a través de la web com de les emissores de ràdio. Atresmedia destaca que des de la seva estrena el programa acumula 500 milions de visualitzacions a YouTube.

stats