Mèdia 05/06/2014

El Dos Cielos treu l’estrella Michelin a la terrassa

Joan Callarissa
2 min

BarcelonaLes terrasses més simbòliques dels hotels de Barcelona estan estrenant aquests dies la temporada estival amb festes que serveixen per presentar les seves novetats respecte a l’any passat. Dimarts a la nit el restaurant Dos Cielos, situat a l’Hotel Meliá Sky, a la zona del 22@, va inaugurar la seva panoràmica terrassa en una festa que va comptar amb un gran èxit de convocatòria, amb personalitats de l’àmbit empresarial, econòmic i polític de la ciutat. Sònia Recasens, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona; Sixte Cambra, president del Port de Barcelona; Joan Oliveras Bagués, de la joieria Bagués-Masriera; l’advocat Pablo Molins; Carlos Llaràs, de Macxipan, i Rosa Maria Esteva, del Grupo Tragaluz, van ser alguns dels molts invitats que van gaudir de les més de 30 creacions culinàries de la vetllada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els bessons Torres van donar la benvinguda als assistents a la porta de la terrassa, des d’on ja s’endevinen les magnífiques vistes de la part marítima de Barcelona. Unes vistes que queden obstaculitzades, però, per les plaques metàl·liques que Dominique Perrault va col·locar a la façana de vidre de l’edifici quan el va concebre, i que segons va poder saber l’ARA la direcció de l’hotel està decidida a canviar -tot i que no ha tingut temps de fer-ho per a aquest estiu.

Els germans Torres, amb una estrella Michelin des de fa quatre anys, han creat dos menús gastronòmics -un de curt, que sortirà per uns 75 euros, i un de més extens, per uns 100- per a la terrassa, combinables entre si i que només es podran degustar els vespres de juliol i agost, a partir de les 19.30 hores. La nova proposta supera de bon tros el que havia estat oferint prèviament l’espai, que ara es converteix en una continuació sense sostre del restaurant. A més, també s’ha ampliat la carta de cocteleria, amb ginebra destil·lada al Priorat inclosa. El restaurant i la terrassa estan situats a la planta 24 de l’edifici, el quart més alt de la ciutat. El Dos Cielos tanca els diumenges i els dilluns.

stats