Mèdia 12/04/2016

L''APM?' estrena l'últim capítol de la sèrie transmèdia 'Em dic Manel'

Aquest dimarts s'ha penjat a Facebook l'episodi que tanca la primera temporada

Ara
2 min
David Verdaguer i en Peyu a l'últim capítol de la sèrie 'Em dic Manel'

Barcelona'Em dic Manel', la sèrie transmèdia protagonitzada per Manel Piñero, tanca aquesta setmana la seva primera temporada. Aquest dimarts al matí s'ha penjat al Facebook de l''APM?' l'últim episodi d'aquesta primera etapa, titulat 'Bye, bye, hasta otro ratito', en què el protagonista s'enfronta, segons TV3, a "la reunió més decisiva de la seva carrera professional", en què es decidirà si continuarà interpretant el personatge de l'Homo APM, que li ha permès saltar a la fama. Mentrestant, els seus amics li han començat a preparar una festa sorpresa per acomiadar el personatge amb tots els honors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Com amb la resta d'episodis, l'estrena d'aquest tretzè capítol a través de Facebook anirà acompanyada encara de dos elements més durant els pròxims dies. Així, dimecres s'emetrà, dins de l''APM?', l'última edició de la secció 'Està clar?', en què un dels companys d'aventures del Manel, en Tendències, intentarà fer-li veure la importància dels amics. I dijous aquest mateix personatge penjarà al seu canal de YouTube el darrer vídeo de la temporada, en què anunciarà que deixa YouTube després d'haver constatat que el Manel és un traïdor.

Tot això es completa amb 'L'escena eliminada', que ja es va avançar diumenge dins de l''APM? Extra', en què els amics del protagonista li suggerien maneres d'afrontar el futur un cop hagi abandonat el personatge de l'Homo APM.

Estrenada el 19 de gener i creada per l'equip de l''APM?', 'Em dic Manel' pretenia reflexionar, en clau d'humor, sobre l'encasellament dels actors a partir d'un exemple molt clar, el de Manel Piñero, que és molt més conegut pel personatge que interpreta, l'Homo APM, que no pas pel seu nom real. Peyu, Anna Bertran, Ivan Labanda, Roger Pera i David Verdaguer han acompanyat Piñero en el repartiment d'aquesta ficció.

stats