Mèdia 11/08/2021

Els Emmy reduiran l'aforament i faran una gala a l'exterior

Els premis de la televisió nord-americana se celebraran finalment amb una cerimònia restringida per l'augment de casos de covid-19

ARA
1 min
L'actriu Olivia Colman

BarcelonaHollywood tenia previst donar la benvinguda a la normalitat amb la pròxima gala dels premis Emmy, que s'ha de celebrar el 19 de setembre. Però davant l'expansió de la variant delta del coronavirus als Estats Units, l'Acadèmia de la Televisió dels EUA s'ha vist obligada a fer-se enrere. Finalment els guardons s'atorgaran en una cerimònia a l'exterior i només hi podran assistir quatre representants de cada equip nominat. També s'ha restringit l'accés a la premsa. "Després de parlar amb experts en salut i seguretat de Los Angeles, hem arribat a la conclusió que hem de limitar encara més el nombre de nominats que assistiran a la gala", ha dit l'Acadèmia de la Televisió en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les nominacions de la 73a edició dels Emmy estan encapçalades per The Crown i The Mandalorian, cadascuna amb 24 candidatures. Per darrere se situa la producció de Marvel WandaVision, amb 23 nominacions. També opten als guardons sèries com The boys, Bridgerton, This is us, Emily in Paris, Ted Lasso, El método Kominsky i Mare of Easttown, entre d'altres.

stats